Singurul producător auto care a reuşit să-şi reducă emisiile de CO2 cu 37%

 

BMW Group a fost singurul producător de automobile care a reuşit să respecte angajamentul voluntar ACEA de reducere a emisiilor de CO2 pentru flota de automobile produse, scrie informatiiauto.ro.

Între 1995 şi 2013 media emisiilor pentru automobilele vândute în Uniunea Europeană a scăzut cu 37%. Consumul mediu pentru automobill vândut în 2013 în spaţiul Uniunii Europene este de 6,2 litri pentru benzină şi 4,8 litri pentru diesel. Nivelul mediu de emisii este de 133 g CO2 per km. În 2013 erau deja 39 de automobile oferite care înregistrau emisii de cel mult 120 g CO2 per km. Citeste mai mult...

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Cole
03 Jun 23:35
Se pare ca reducerea de C02 este singurul si unicul obiectiv urmarit de mai mairii lumii. Conversia C02 existent inapoi in O mai putin.
Toti se lovesc de producatorii de masini dar Nimeni nu pare sa fie afectat de dispartia rapida a padurilor la nivel global. Si nimeni nu pare prea interesat de reimpaduriri.
Situatia crunta a defrisarilor e aceiasi si pe la altii nu doar la Romanika.
Răspunde
1 -1
03 Jun 16:41
Lol, sa inteleg ca un BMW pe banzina consuma 6l% sau ca au reusit sa scada cu 37% intrucat consumau foarte mult inainte si acum consuma mult?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?