Singura aplicație din Google Play descărcată de peste cinci miliarde de ori

Google Play are mai bine de trei milioane de aplicații disponibile pentru utilizatori, iar recent una dintre ele a stabilit un record.

Cu toate că în magazinul Play se găsesc atât de multe aplicații, o bună parte dintre acestea au rămas ca proiecte abandonate; multe sunt folosite în continuare de utilizatori și au fost descărcate de sute de milioane, dacă nu chiar de miliarde de ori.

Recent, a fost stabilit și un record de una dintre aplicații. Astfel, Google Play Services este prima aplicație din magazinul Play care ajunge la cinci miliarde de descărcări. Aplicația este una dintre cele care vin preinstalate pe telefoanele cu Android și este folosită pentru a pune în funcțiune celelalte servicii Play, cum ar fi însuși magazinul, dar și Music, Books și altele, scrie playtech.ro

În topul aplicațiilor care au peste un miliard de descărcări în Google Play se regăsesc exclusiv aplicații create de Google, de Facebook și de Samsung, cei din urmă având Samsung Push Service pe această listă.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?