Simulare BAC 2018: Elevii vor susţine, miercuri, proba obligatorie a profilului

 
BAC olimpici 2018 Subiecte Romana
BAC olimpici 2018 Subiecte Romana

Simulare BAC 2018. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Simulare BAC 2018. Joi va fi susţinută proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, conform calendarului.

Subiecte Istorie simulare BAC 2018. Subiectele şi baremul vor fi publicate aici!

Probele încep la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev, scrie agerpres.ro.

Subiectele şi baremul la MATEMATICĂ M1, M2, M3 pot fi consultate AICI

Simulare BAC 2018. "Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme, care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", a precizat MEN.

Barem Istorie simulare BAC 2018. Subiectele şi baremul vor fi publicate aici!

Simulare BAC 2018. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Barem Matematică simulare BAC 2018. Subiectele şi baremul vor fi publicate aici!

Simulare BAC 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. În situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens. 

Simulare BAC 2018 Română subiecte şi barem. EDU.ro a publicat subiectele și baremul la ROMÂNĂ!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?