Silvio Berlusconi a decis să dea în judecată mai multe publicaţii din Italia şi alte trei ţări europene

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Premierul italian, Silvio Berlusconi s-a supărat rău pe ziariştii străini care au scris despre presupusa sa relaţie cu o minoră. Avocatul lui Berlusconi a pregătit deja plângerile pentru defăimare, la adresa unor publicaţii din Franţa, Spania şi Marea Britanie.

Avocatul spune că premierul italian doreşte să-şi spele astfel numele, care a fost terfelit prin ziare. În multe cazuri, presa străină a fost chiar mai dură cu Berlusconi decât cea italiană, pentru că a prezentat drept realitate ceea ce jurnaliştii italieni au relatat doar ca supoziţii.

Berlusconi a cerut săptămâna aceasta despăgubiri de un milion de euro publicaţiei italiene, La Repubblica, pentru că ziarul i-a pus 10 întrebări legate de presupusa lui relaţie cu tânăra care acum are 18 ani. Premierul n-a răspuns interpelărilor, iar un jurnalist a spus că este pentru prima dată în istoria democraţiei când un politician dă un ziar în judecată pentru că i-a pus nişte întrebări.

Soţia lui Berlusconi, Veronica Lari, a decis să divorţeze, după ce a aflat că premierul i-a dăruit fetei un colier de 10.000 de euro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?