SIE cumpără antidepresive şi ginko-biloba pentru spioni, în valoare de 300 000 de euro

Serviciul de Informaţii Externe vrea să cumpere medicamente de aproape 300 de mii de euro! Pe listă se află inclusiv antidepresive şi medicamente pentru tratarea anxietăţii.Angajaţii SIE vor mai beneficia, potrivit anunţului publicat pe un site de licitaţii, şi de pastile din extract de ginko biloba, numit şi "arborele memoriei". 

Serviciul de Informaţii Externe va cumpăra, prin licitaţie publică, produse şi preparate farmaceutice. Pe lista SIE se află medicamente având la bază 390 de repere. Printre acestea se regăsesc 840 de comprimate escitalopramum - 10 mg., care este indicată în tratamentul depresiei, precum şi 600 de comprimate de bromazepamum - 3 md. , folosite pentru diverse tipuri de anxietate.

De asemenea, pe lista SIE se mai află 50 de doze de vaccin tetanic, 21.000 de comprimate de extract de ginkgo biloba, 30 de flacoane a 300 ml. de apă de gură medicinală, dar şi 200 de fiole de hidrolizat de proteină din 1 g. creier de porcină.

Valoarea estimată fără TVA a produselor şi preparatelor farmaceutice este de 1.322.948,7 lei.

Firmele interesate să furnizeze medicamente pentru spionii români pot depune oferte până în 23 aprilie. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?