Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat!

 
Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat!
Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat!
Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat! Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat! Şi-a făcut o poză în barcă, pe mare. Când a văzut ce era în spatele ei, a îngheţat!

Patru tineri care se plimbau cu barca prin Golful Mexic au avut parte de o surpriză ieşită din comun. Când şi-au dat seama ce era în apă, în preajma lor, au îngheţat! Nu au mai fost în stare de nimic...

Tinerii au plecat în excursie, gândind că vor avea parte de o experienţă de neuitat! Nici prin cap nu le-a trecut, însă, că ceea ce urma să trăiască le va rămâne pentru totdeauna în minte!

La un moment dat, au văzut cum în apă se mişca ceva. Deşi imediat inima li s-a făcut cât un purice, s-au apropiat... Nu le-a venit să creadă când şi-au dat seama că acel punct era un biet câine, din rasa Jack Russell, care, prin cine ştie ce blestem al sorţii, ajunsese în apă şi nu s-a mai putut întoarce la ţărm.


Disperaţi, tinerii au făcut eforturi mari să aducă patrupedul în barcă. După ce l-au "pescuit", au sunat la Paza de Coastă şi au aflat că animăluţul fusese dat dispărut în urmă cu trei ore.

Bietul de el... Când l-au reperat, doar nasul îi mai ieşea din apă... Din fericire, acesta avea pe el o vestă de salvare, fapt ce i-a permis să supravieţuiască în apele învolburate.

În scurt timp, căţeluşul a fost înmânat familiei. Jagermeister, pe numele său, avea lacrimi în ochi, spun salvatorii.

"Când şi-a văzut stăpânii, a început să tremure", au povestit aceştia.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?