Sfântul Valentin. Cum arată felicitarea pe care un bărbat i-o trimite soţiei sale de peste 39 de ani

Sfântul Valentin. Un britanic care recunoaşte că este un bărbat romantic are un obicei, în fiecare an de Sfântul Valentin, de peste 39 de ani. Sfântul Valentin. Ken Myers i-a trimis prima dată soţiei sale Valeria felicitarea pe care chiar el o gândise în 1979, la 6 ani de la căsătorie. În anul următor, bărbatul a considerat că un gest romantic este să îi ofere aceeaşi felicitare, pe care să scrie un nou mesaj. Astfel s-a creat o tradiţie pentru cei doi, felicitarea fiind plină de mesaje de dragoste din toţi anii.

Sfântul Valentin. Ken, care a lucrat în anii 70 pentru o companie care făcea felicitări, a gândit felicitarea, în care un băieţel îi întinde unei fetiţe inima sa, în vârful unei praştii, şi poartă mesajul "La mulţi ani de Sfântul Valentin soţiei mele", desenul fiind semnat de acesta, scrie metro.co.uk.  Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?