Serviciile secrete americane DISTRUG intimitatea oamenilor! Metoda INCREDIBILĂ prin care fură date!

 

Un alt program de spionaj al Statelor Unite asupra propriilor cetățeni a ieșit de curând la suprafață, riscând să pornească un nou scandal.

Se știa dinainte că vorbitul la telefon nu este cel mai sigur mod de a comunica dacă vrei intimitate. Noi informații, însă. arată că nu doar cei suspectați de activități ilegale ci toți cetățenii ar putea fi ascultați în timp ce vorbesc la telefon. Acuzațiile au ieșit de curând la iveală alături de detalii în privința tehnologiei folosite de americani pentru a-și atinge obiectivele.

Au fost folosite avioane pe care au fost amplasate anumite dispozitive speciale. Dispozitivul este capabil să se comporte precum un receptor, făcând astfel telefoanele să comunice cu el. Un flux de informații care circulă dinspre telefon înspre acest dispozitiv face ca autoritățile să intre în posesia unor date în legătură cu cei care susțin o convorbire.

Află totul despre spionajul american de la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?