A fost una dintre marile iubiri ale lui SERGIU NICOLAESCU. Gestul uluitor făcut de soţia sa

 
Maşina lui Sergiu Nicolaescu a fost donată Primăriei Singureni
Maşina lui Sergiu Nicolaescu a fost donată Primăriei Singureni
FOTO: http://www.click.ro
Maşina lui Sergiu Nicolaescu a fost donată Primăriei Singureni Maşina lui Sergiu Nicolaescu a fost donată Primăriei Singureni Maşina lui Sergiu Nicolaescu a fost donată Primăriei Singureni

SERGIU NICOLAESCU. Soţia marelui cineast SERGIU NICOLAESCU, producătoarea Dana Ionică-Nicolaescu, a donat Primăriei Singureni, judeţul Giurgiu, una dintre marile iubiri ale soţului ei.

Este vorba de un Jeep Grand Cherokee Limited, pe care maestrul SERGIU NICOLAESCU l-a adus din America şi la care ţinea foarte mult. Jeep-ul a fost folosit în perioada în care SERGIU NICOLAESCU a fost senator, şi a fost foarte bine întreţinut, scrie giurgiuveanul.ro.

Tânăra văduvă Dana Georgeta Ionică-Nicolaescu a ales să facă această donaţie primăriei din Singureni pentru că este localitatea sa de obârşie.


Producătoarea Dana Ionică-Nicolaescu este femeia alături de care Sergiu Nicolaescu şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -3
Nume*
05 Feb 23:31
arata ca masina pe care a iubito ... un trabant fabricat in SUA
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?