Şerban Nicolae, mostra de ,,calitate'' a actualei puteri

Senatorul PSD Șerban Nicolae i-a adresat cuvinte urâte deputatei USR Cosette Chichirău, în timp ce aceastea făcea o transmiune live de la votul în plenul Camerei Deputaților pe amendamentele la legile Justiției."Sunteți atât de proastă, este incredibil ce spuneți", i-a spus Șerban Nicolae lui Cosette Chichirau după ce această l-a filmat în mod insistent și l-a făcut "penal" și "șofer al grupului infracțional organizat".

Cosette Chichirău: Eu voi fi omul cel mai urât de PSD-ALDE. Deja eram inamicul nr 1. Cei care fură sunt prezenţi în Parlament.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Sunt Cosette Chichirău, depuată USR de Iaşi.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune. V-aţi luat leafa azi? Aia mărită? Îşi ia leafa ... aşa... aia-i bună, aşa mărită de Guvernul PSD. Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi?

Cosette Chichirău: Cum adică nemunciţi?

Şerban Nicolae: Nu hliziți fasolea așa la mine! Aveţi mancarea între dinţi! Mancarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Serban Nicolae insultă tot poproul român şi fură.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimiţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, daca eu am furat.

Şerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă! E incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer.

Cosette Chichirău: Avem poze

Şerban Nicolae: Aveţi poze? CV e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal. Acum ce să facem?

 

Deputatul PSD Şerban Nicolae a afirmat, ulterior, că a înjurat-o de deputata USR Cosette Chichirău pentru că nu a mai suportat insulta şi calomnia în mod repetat.

"Cel mai probabil electoratul doamnei de la USR au trimis-o în Parlament ca să încaseze salariu şi să mă însulte pe mine", a spus acesta.

Şerban Nicolae şi-a cerut scuze şi a spus că a cedat pentru că nu a mai suportat insulta şi calomnia în mod repetat.

"Am avut o răbufnire pe care o regret", a precizat Şerban Nicolae.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?