Şef de OPC, avertizat de un senator PSD: Ieşi mai puţin în presă cu nenorociri! Nu eşti Cattani!

 

Horia Constantinsecu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a fost avertizat de senatorul PSD Nicolae Moga să iasă mai puţin în presă cu „nenorociri”, spunând că, dacă se face mai mult PR decât treabă, acest lucru este în deserviciul turismului.


"Ieşiţi mai puţin în presă cu nenorociri. Nu îmi doresc să fiţi un Cattani al litoralului românesc fiindcă nu vreau să sfârşiţi ca el!", i-a spus Moga.

Senatorul spune că agentul economic trebuie respectat şi îndrumat atunci când greşeşte şi îl avertizează pe directorul CJPC să nu fie un nou Cattani pentru că nu vrea să sfârşească la fel ca acesta, menţionând, totodată, că trebuie protejat consumatorul.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a organizat marţi, în Mamaia, o dezbatere cu investitorii şi autorităţile locale, la care au fost prezenţi şi reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii de control. Unii investitori s-au arătat nemulţumiţi de o parte dintre controalele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, spunând că acestea creează o imagine negativă litoralului şi îndepărtează turiştii. Horia Constantinescu, cel care coordonează activitatea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a declarat că toate cazurile semnalate în mass-media au fost cele mai grave şi că nu a spus niciodată că litoralul nu este pregătit să-şi primească turiştii, scrie Adevărul

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?