Senatoare USR, jignită de înlocuitoarea lui Dăncilă în PE, în direct: "E greu să înveţi carte"

 

Scene greu de reprodus într-o dezbatere electorală despre referendum, la postul public de televiziune, unde protagoniste erau senatoarea USR, Florina Presadă, şi Gabriela Zoană, cea care i-a luat locul lui Dăncilă în Parlamentul European. Astfel, Presadă notează pe pagina sa de Facebook că a fost jignită şi întreruptă de nenumărate ori, iar moderatorul era stânjenit de situaţie. Scena a avut loc în aceeaşi emisiune în care un operator TVR le-a spus, în direct, celor de la Coaliţia Pentru Familie "Sunteţi Penibili". 

Florina Presadă a postat pe pagina sa de Facebook întreaga înregistrare a emisiunii, în care se observă că Zoană o înterupe de multe ori, nu o lasa să vorbească, o acuză că divaghează de la subiect, iar la finalul emisiunii îi transmite indirect, lui Presadă "că este greu, poate, să înveţi carte. Iată postarea lui Presadă.

"În cadrul emisiunii la care am fost invitată aseară am fost jignită și întreruptă de nenumărate ori. Nu de un reprezentant al CpF ci de europarlamentarul PSD. A fost atât de vizibilă atitudinea doamnei, încât moderatorul se simțea stânjenit, iar după emisiune, în platou, domnea rușinea și era o tăcere monumentală, întreruptă doar de strigătele doamnei europarlamentar.

La aproape o oră după ce am părăsit platoul, unul dintre operatori a strigat în direct către reprezentanții CpF: „sunteți penibili”. Semeni vânt, culegi furtună", a scris Presadă, pe Facebook.

Înregistrarea emisiunii este disponibilă în cele ce urmează:Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?