Semne clare care îţi spun că durerea de cap pe care o ai poate fi fatală

Semne clare care îţi spun că durerea de cap pe care o ai poate fi fatală
Semne clare care îţi spun că durerea de cap pe care o ai poate fi fatală

Durerile de cap sunt cele mai comune probleme de sănătate cu care se confruntă o persoană de-a lungul vieţii. Însă iată cât de periculoase sunt.Durere de cap. 1. Durere progresive şi amorţire şi slăbiciune pe o parte - Ai putea suferi de tromoboză venoasă cerebrală care duce la sângerare în interiorul craniului. Este o cauză a atacurilor cerebrale.

Durere de cap. 2. Durere de cap însoţită de durere de gât şi faţă - Ai putea suferi de o disecţie a arterei carotide. Sângele se acumulează în ţesuturi şi nu mai ajunge la inimă şi creier. Duce la un atac cerebral.

Durere de cap. 3. Durere de cap după o rană - Dacă începi să suferi de o durere de cap în 10 zile de când te-ai lovit, ai putea avea o contuzie. Mergi urgent la spital.

Durere de cap. 4. Durere de cap în timpul său după sex - Chiar dacă nu ar trebui să te îngrijoreze, mergi totuşi la medic.

Durere de cap. 5. Durere de cap ascuţită şi bruscă - Apare brusc şi poate dura până la o ora. Ar putea fi o condiţie fatală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?