Semnal de alarmă, tot mai mulţi consumatori de droguri urcă la volan (VIDEO)

 

Semnal de alarmă de la Poliție. Tot mai mulți consumatori de stupefiante ies pe șosele, la volan. Anul acesta, numărul dosarelor penale pentru conducere sub influența drogurilor s-a mărit de aproape patru ori. Și numărul celor care șofează băuți a crescut. De la an la an, crește numărul șoferilor care se urcă la volan după ce au consumat alcool.

Comparând primele 9 luni din anul 2017 cu primele 9 luni din anul 2018, creşterea este de aproape 10 la suta la numarul de dosare penale pentru conducerea sub influenta alcoolului. O comparatie si mai ingrijoratoare este insa la consumul de stupefiante. De la 29 de dosare penale pt conducerea sub influenta drogurilor, in primele 9 luni din anul 2017, s-a ajuns la 104 astfel de dosare in primele 9 luni din 2018. 

Și numărul dosarelor penale pentru circulație fără permis de conducere au crescut din 2016 până în prezent. De la 247 la 260. 

Sursă video: Realitatea TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Carmen
16 Dec 15:44
Bre Jack. oamenii care se exprimă în scris ca dumitale... ar trebuii să se gândească să termine liceul... Dealtfel îți pot spune că ești și paralel cu legea, îți sugerez să te familiarizezi cu articolul 336 din CP. Creșterea numărului de consumatori prinși, se datorează unui singur lucru, și anume poliția a primit mai multe teste pentru detectarea thc-ului. Iar cazurile pentru consum/posesie nu se clasează, soluția dată este renunțarea la urmărirea penală, dacă inculpatul conștientizează și este luat în evidență, întocmai ca în foarte puținele cazuri de consum de alcool în locurile publice. Bun venit într-o țară din E.U. unde cei care greșesc sunt sancționați cât trebuie, nu trimiși la închisoare după cum ar vrea frustrații căliți în comunism. Baftă și minuni!
Răspunde
0 0
Jack
15 Dec 19:43
De ce drogatilor si betivanilor nu li se anuleaza permisele !? De ce nu se anuleaza celor care au dacut accidente cu victime !? S-ar vedea ca nu sint multi retardati dar repeta continuu timpeniile pentru ca legea permite ! Pot circula foarte bine cu autobuzul sau trenul !
Răspunde
0 0
Jack
15 Dec 19:39
Si ce opreste drogatii si betivanii sa conduca ? NIMIC ! Dosarele a citeva sute de drogati au fost clasate pentru ca drogurile nu reprezinta un pericol social !!! Munca a mii de politisti aruncata la gunoi pentru ca asa spune legea votata de parlamentari !!! Betivanii si drogatii la volan li se face dosare penale care se finalizeaza cu niste spagi pentru ca legea permite !!! Aceiasi lege creata si votata de parlament !!! Aceiasi drogati si betivani omoara oameni, iarasi se dau spagi, militia munceste degeaba si nu se intimpla NIMIC ! Totul este LEGAL privind la ceea ce se intimpla ! Militia ii prinde, lumea se enerveaza, se dau spagi si sobolanii sint iar pe strada facindu-si de cap !!! Cum sa nu se degradeze incredera oamenilor in justitie si cei care fac legi !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?