Semn apocaliptic? S-a născut vițica roșie, semn notat în Biblie ca sfârșitul omenirii

 

În Israel s-a născut primul vițeaua roșie, o profeție din Biblie care prezice sfârșitul zilelor pe Pământ. Atât în creștinism, cât și în iudaism, semnul bovinei roșii înseamnă sfârșitul lumii. După sacrificarea vacii roșii, poate începe cel de-al treilea Templu din Ierusalim, notează TheSun.co.uk 

O comisie a rabinilor de la Institutul Templului a confirmat că juninca roșie a îndeplinit cerințele profetice. Profeția din Biblia evreiască spune că vaca trebuie să fie roșie "fără cusur".

Juna roșie, cunoscută și ca vaca roșie, era o vacă dusă la preoți pentru a fi sacrificată, potrivit Bibliei ebraice.
Fundamentaliștii iudaici și creștini cred că de îndată ce naște o jună roșie, ei vor putea reconstrui al treilea Templu pe Muntele Templului din Ierusalim.
Unii teologi spun că reconstruirea celui de-al treilea Templu este legată de Ziua Judecății sau de sfârșitul lumii.
Pe site-ul Institutului, rabinul Caimen a spus: "Aceasta înseamnă, probabil, că apariția unei viţeluşe roșii în aceste vremuri tulburi este un semn, un precursor al apariției lui Mesia însuși, care va pregăti sfârșitul lumii" "Dacă nu a fost o junincă roșie timp de 2000 de ani, s-ar putea să fie acum pentru că, mai spune el, calendarul nu a fost corect".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
GIGI
12 Sep 17:41
POATE FI SFARSITUL MAFIEI POLITICE SI INTERLOPE A CIUMEI ROSII DIN ROMANIA
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?