Selfie de divorț,noua modă în relația de cuplu. Cine s-ar fi gândit că o despărțire poate fi plăcută

 

Când ne gândim la divorț, primele lucruri care ne vin în minte sunt certurile, suferința, vorbele grele și cam toată drama din filme. Dar lucrurile par să se regleze. Unele cupluri moderne au învățat să gestioneze mai înțelept și mai ușor un astfel de moment de cumpănă care apare în viața unora, iar acest lucru este reflectat de tendințele și postările de pe rețelele de socializare.În mod normal, nu prea te trage inima să-ți faci selfie-uri în ziua în care semnezi hotărârea de divorț, dar în această galerie putem vedea cum foștii soți, care odată s-au iubit pasional, continuă să zâmbească împreună, imortalizând momentul.

Acest lucru demonstrează că, și în cazul în care o căsnicie nu mai poate merge înainte, relația poate rămâne una cordială și se poate continua cu o prietenie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?