Raport DEVASTATOR: Poliţistul acuzat de pedofilie era "la dispoziţia" şefului direct

Demisii la Poliția Capitalei
Demisii la Poliția Capitalei

Personajul asupra căruia planează cele mai serioase suspiciuni în dosarulul agentului de poliţie acuzat de pedofilie este chiar şeful său direct, arată raportul înaintat de şeful Poliţiei Române premierului Mihai Tudose.    

În raport se spune despre comisarul-şef Emanuel Rene Vornicu că "nu a manifestat interes în documentarea eventualelor probleme, de orice natură ale agentului de poliţie Eugen Stan, cu toate că lucrătorul a fost RECLAMAT PENTRU SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE NATURĂ SEXUALĂ şi evenimentele ulterioare au conturat existenta unui posibil comportament neadecvat".

Aceast[ atitudine poate fi pusă pe seama faptului că, tot potrivit raportului, cei ”doi desfăşurau zilnic activităţi specifice împreună", iar agentul Eugen Stan nu-şi respecta programul de lucru de 8 ore, în trei schimburi, ci lucra "în funcţie de orarul şi priorităţile comisarul-şef Emanuel Rene Vornicu.

De altfel, o altă deficienţă remarcată în raportul şefului Poliţiei Române este că "activitatea profesională desfăşurata de agent este nesemnificativă raportat la standardele de performanţă asociate postului, situaţie ce a fost posibilă doar CU ŞTIINŢA ŞEFULUI SĂU DIRECT, comisar sef de politie Rene Emanuel Vomicu, aspect care a permis şi apariția unor NEMULŢUMIRI ÎN COLECTIVUL STRUCTURII".

 

 

.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?