"Şefa AEP, Ana Maria Pătru, avea un portret al lui Băsescu, în birou". Cine a făcut dezvăluirea

 

Ana Maria Pătru, fost vicepreședinte al Autorității Electorale Permanente în 2009, avea în biroul său un portret cu Traian Băsescu, a susținut marți Octavian Opriș, fost președinte al autorității în acel an, în cadrul comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile din 2009, anunţă Agerpres. 

În cadrul audierilor, Opriș a fost întrebat de deputatul PSD Liviu Pleșoianu cum comentează faptul că Ana Maria Pătru a fost văzută la o petrecere alături de Traian Băsescu și fiica sa, Elena, după care s-a implicat în gestionarea alegerilor prezidențiale din 2009.

"Cum am putea noi să credem în echidistanța și corectitudinea doamnei Ana Maria Pătru și în corectitudinea AEP, când respectiva persoană a rămas in funcție și nu a fost nici măcar mustrată? După care au urmat alegerile prezidențiale?", a spus Pleșoianu.

'Situația asta a fost foarte larg difuzată pentru că un membru, vicepreședinte al AEP, a fost surprins de către oameni din presă la o chermeză, la o întrunire cu cei din zona unui partid politic, respectiv a PDL-ului, cu Traian Băsescu, parcă era și fiica sa, era o aniversare. Asta este conduita pe care a avut-o Ana Maria Pătru, ea nu se sfia niciodată să arate afinitățile pe care le are cu zona PDL-ului și cu Traian Băsescu. Chiar în biroul ei avea și un portret cu Traian Băsescu. Sigur că era recunoscătoare fiindcă el a numit-o. Din partea Președinției era un vicepreședinte, din partea primului ministru era un vicepreședinte și președintele era numit de Parlament în ambele Camere. Fără îndoială că i-am atras atenția, dar era tardiv, spunându-i despre calitatea pe care o are, dacă conștientizează că aceasta calitate impune anumite restricții în ceea ce privește relațiile personale, sociale, etc. Nu mai spun relațiile politice care au o conotație cu totul aparte. În ce privește actele de gestionare a mecanismului electoral, acolo ca să te bagi trebuie să și știi", a afirmat Octavian Opriș.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?