Secretele ruşinoase ale politicienilor. Un apropiat al lor a vorbit. Dezvăluiri halucinante

 
Secretele ruşinoase ale politicienilor. Un apropiat al lor a vorbit. Dezvăluiri halucinante 
Secretele ruşinoase ale politicienilor. Un apropiat al lor a vorbit. Dezvăluiri halucinante 

Dacian Cioloş, Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Crin Antonescu sunt în centrul unor dezvăluiri despre trecutul lor politic. Autorul acestora a fost în trecut la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Este vorba despre fostul şef al CNAS, Lucian Duță, care a lansat o serie de critici la adresa lui Cioloş şi a liderilor liberali, numindu-i pe aceștia niște „șomeri de lux din politică”. 

„Șomerii de lux din politica românească! În mod evident, într-o societate normală la cap politicienii sunt aceia care trebuie să fie exemplu pentru tot ceea ce numim bun-simţ! Şi când spun asta mă refer la faptul că ei ar trebui să fie niște oameni bine ancoraţi în realitatea cotidiană, să aibă o moralitate cât mai puțin contestabilă şi, mai ales, trebuie să fi trecut prin niște şcoli care i-au propulsat în joburi, de preferat în mediul privat!

Pentru că numai așa pot demonstra că sunt capabili să facă ceva prin propriile puteri! Şi mai ales pot clama faptul că nu sunt dependenți de veniturile realizate din politică! Dacă ne uităm pe maidanul pseudoţigănesc numit politica din România, observăm cu amuzament că niciunul dintre politicienii actuali din România, care se proclamă lideri politici, snu îndeplinesc nici măcar parțial cerinţele de mai sus!

Aş putea începe cu Cioloş: omul are o inteligenţă mediocră, absolvent de liceu agronomic şi cocoțat pe cele mai înalte funcții din stat aparent de nicăieri! Cum s-a terminat cu proptelele politice puse de alţii, omul e șomer! Nu știe nimic, nu e bun de nimic! Practic, un impostor care încearcă (şi probabil că va şi reuşi) să-şi capete un post la europarlamentare ducând de nas o mână de oameni creduli şi care își pun speraţe deșarte într-un lider fals!

Un alt exemplu este Ludovic Orban, actualul președinte de la PNL! Omul este fabulos! Dacă-i urmărești cariera profesională observi cu stupoare că aproape nu a muncit niciodată! Individ mărunt, măcinat de obsesii de preamărire e şi el la fel ca omologul Cioloş, un șomer!

Orban, din momentul 2016, când nu a mai putut fi pus pe nicio listă de partid astfel încât să poată să-şi mai justifice existenţa nu face nimic! Ah, scuze! E șef la PNL, partidul ăla apropiat de mediul privat şi care încurajează munca şi investițiile! Şi mai ales libertatea (sic!). Dar are un singur vis! Să reziste până în mai, să se pună pe un loc la europarlamentare şi gata, a rezolvat! Va avea din nou un job (e adevărat, plătit de stat!).

Un alt exemplu este Vasile Blaga! Fost copreședinte la PNL şi președinte la PDL! Ambele partide, de dreapta! Omul ăsta, la fel ca Orban sau Cioloş, de când l-a eliminat “statul paralel” şi nu a mai putut fi pus pe liste, e... aţi ghicit, şomeeeer! Dar nu-i nimic! Exact ca un buldog își va înfinge colții în lista de la europarlamentare şi da, va căpăta din nou un job!

Nu pot să nu închei raidul de la vârful PNL fără să-l uit pe Crin Antonescu! Omul nu mai are nevoie de nicio prezentare! N-a muncit în viața lui, dar se visa președinte (la fel ca Cioloş, nimic nou), fost președinte PNL, s-a retras din politică în 2016! Pentru totdeauna, a zis el!

Da, dar nu înainte de a o impune pe soție vicepreședinte în Parlamentul European, cu o retribuție pe măsura! Iar el din 2016 e șomer! Până acum câteva zile, în care am asistat buimaci la marea revenire: dl. Antonescu ne-a anunțat că se întoarce în politică pentru a candida pe un loc la europarlamentare! Şi ne-a şi argumentat de ce: soția nu mai candidează, deci... Ah, uitasem că un post la europarlamentare e garantat familiei Antonescu! Pe viață! Ca să aibă oamenii un venit decent! Chiar dacă e plătit de fraieri! Deocamdată, azi am arătat “elitele” dreptei, de profesie șomeri în absenţa joburilor oferite de stat! În partea a doua ne ocupăm de “elitele” stângii”, a scris Lucian Duță pe Facebook.

 

Sursa:evz.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
LINAURA
24 Sep 10:34
INTR UN VID DE PUTERE CONTITUTIONALA ERA NATURAL SA APARA LICHELE POLITICE
Răspunde
0 0
LINAURA
24 Sep 10:31
INTR-U N VID DE PUTERE
Răspunde
0 0
linaura
24 Sep 10:27
daca ar fi s a ACONSIDER
Răspunde
0 0
LOLO
23 Sep 20:13
niste trantori absolut toti fara exceptie care vor sa se imbogateasca pe spinarea copiilor saraci furand din buget si alte smecherii In politica romana au fost si sunt numai ciorditori gata sa rupa cu dintii din tarisoara asta Nu e de mirare ca timp de 28 de ani romania a ramas la fel ca in comunism saraca ,jefuita vanduta de acesti nemernici lenesi Este mai usor sa ciordesti lasand tara saraca si cetatenii ei la fel nu voi vota nici-un partid ,toti sunt la fel penaly ipocriti ciorditori AMIN
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?