Secretele persoanelor cu ochi albaştri, de care nici ele nu sunt conştiente

 
Secretele persoanelor cu ochi albaştri, de care nici ele nu sunt conştiente
Secretele persoanelor cu ochi albaştri, de care nici ele nu sunt conştiente

Fiecare dintre noi ne simţim într-o măsură mult mai mare atraşi de persoanele care au ochi albaştri. Albastrul este o culoare atât de vie încât persoanele care au ochii albaştri se dovedesc a avea un aspect foarte tineresc.

Persoanele cu ochi albaştri sunt fermecătoare, atractive. De asemenea, sunt plini de spontaneitate şi majoritatea dintre ei îşi trăiesc viaţă la maxim. Au o tendinţa naturală de a-i face fericiţi pe ceilalţi. Vor încerca, cu toată puterea lor să-i ajute pe ceilalţi şi au o sinceritate aparte.

De asemenea, sunt persoane foarte spirituale şi doresc să-şi găsească o poveste de dragoste pe care să o trăiscă întreaga viaţă. Ei îşi doresc o familie fericită alături de partenerii lor şi aşteaptă din partea acestora un angajament deplin.

De asemenea, aceştia au o putere de observare mai mare şi nimic nu va trece de ochii lor dornici.

Cei cu ochi albaştri tind să  emane o dezinvoltură aparte şi nu sunt consideraţi a fi timizi, din contră, sunt foarte deschişi cu privire la sentimentele lor.

Secretele persoanelor cu ochi căprui, de care nici ele nu sunt conştiente

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?