Se pregăteau să îl deconecteze de la aparate, după un crunt accident, când a deschis ochii

 

Un copil de 13 ani din SUA, victimă a unui groaznic accident, s-a trezit din comă cu puțin timp înainte de a fi deconectat de la aparate, scrie BBC.

Trenton McKinley a suferit un cumplit traumatism cranian într-un accident auto și în ciuda eforturilor medicilor nu părea să își mai revină din comă.

La un moment dat, copilul ”a murit” timp de 15 minute pe masa de operație, după care doctorii i-au spus mamei că ”nu va mai fi normal niciodată”, chiar dacă se va trezi.

După alte câteva zile, mama lui Trenton a decis să asculte sfatul medicilor, să accepte deconectarea de la aparate și să doneze organele fiului, pentru a salva alți cinci copii.

Dar chiar înainte de acest gest, tânărul și-a recăpătat cunoștința.

A fost o minune.

Trenton trece acum printr-un lung proces de recuperare. Mai are încă dureri și crize și mai are nevoie de operații.

Totuși, el poate să meargă și să vorbească, ba chiar să citească și să facă socoteli matematice.

Ce s-a întâmplat în timpul în care era inconștient e greu de descris, dar Trenton credea că se află în Rai.

”Eram pe un câmp și mergeam (...) Nu există altă explicație decât Dumenzeu”, a spus el, cu referire la incredibila revenire la viață”, a spus trenon.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?