Se închide unica legătură rutieră dintre Muntenia și Moldova

 

Se închide unica legătură rutieră dintre Muntenia și Moldova. Podul de la Mărăcineni se închide începând de joi pe sensul de mers dinspre Moldova spre Capitală. Întregul trafic se va desfăşura doar pe celălalt pod unde pe perioada week-endului vor fi restricţii pentru maşinile de mare tonaj. În zilele de luni până joi, inclusiv, circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, pe podul nou de la Mărăcineni, pe o bandă pentru fiecare sens de deplasare, traficul rutier va fi semaforizat şi dirijat de piloţi de trafic cu sprijinul poliţiei rutiere.

Crculatia vehiculelor rutiere cu masa totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia vehiculelor destinate exclusiv transportului de persoane este restricţionată în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, după cum urmează: - vineri între orele      10:00 - 22:00; - sâmbătă între orele    8:00 - 18:00; - duminică între orele 12:00 - 22:00.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor de reparaţii este de aproximativ 130 de zile.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?