EXCLUSIV | Se dărâmă patinoarul lui Țiriac! Care e motivul

 

Ion Țiriac are serioase bătăi de cap la început de an! Patinoarul omului de afaceri din Otopeni ar urma să fie demolat. Țiriac a aflat despre acest demers, care prinde tot mai mult contur. De altfel, Gică Popescu a dat asigurări că vom avea un tren între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, care va face 16 minute.„Dacă vom face calea ferată, ne vom prezenta foarte bine din punct de vedere al transportului. Vor exista, cred, două staţii (n.n. – între aeroport şi Bucureşti). Se va face 16 minute de la aeroportul Otopeni până la gara centrală. Va fi folosit şi aeroportul Băneasa. Totul trebuie să fie gata în mai 2020. Trebuie să avem mai multe posibilităţi de a scoate oamenii din aeroport şi de a-i duce către Bucureşti”, a spus Popescu, la Digi Sport.

„Să nu-mi bage trenul în patinoar, pentru că ar putea supăra câteva mii de copii”, avertiza Ion Țiriac, în vara anului trecut.

Citește pe realitateasportiva.net care este motivul care stă la baza acestei decizii radicale a statului român.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jean
09 Jan 19:37
Pingelica a dat ceva pentru patinoar !? sau nu il lasa ''asociatii'' ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?