Se cere demisia lui Tudorel Toader! Protest de amploare al angajaților din poliție și penitenciare

 

Angajații din penitenciare vor cere, sâmbătă,  în strada, alaturi de colegii politiști condiții de lucru mai bune și o salarizare echitabilă pentru sectorul de apărare, ordine publică ți siguranța națională.

Protestul va avea loc în Piața Revoluției, în fața MAI și în Piața Victorie. La protest sunt așteptați peste 300 de  300 de agenți și ofițeri din toate penitenciarele din țară în semn de solidaritate cu polițiștii romani.

Sindicaliștii cer  îmbunatatirea conditiilor de lucru din penitenciare, conditii echitabile de salarizare și pensionare și demiterea lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției.

,,Tudorel Toader subminează modernizarea sistemului penitenciar romanesc prin incompetenta si servilism. Se face vinovat de neplata orelor suplimentare nerecuperate, girand astfel un furt de proportii din salariile angajatilor din penitenciare acestia fiind privati de plata a peste 1 milion de ore suplimentare nerecuperate, situatie rezolvata pentru viitor printr-o lege recenta, fara insa ca datoria istorica sa fie achitata,, se arată în comunicatul sindicaliștilor

Angajații din penitenciare vor continua protestele prin pichetari la nivelul penitenciarelor și refuzul de a efectua ore suplimentare până la blocarea activității penitenciarelor, dacă Guvernul nu le rezolvă revendicările.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?