Se anunță o nouă majorare a pensiilor

 
Pensii mai mari
Pensii mai mari

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut un nou anunț privind Legea Pensiilor. Proiectul va merge în Parlament, unde va fi dezbătut în procedura de urgență."Noi speram ca intr-o luna sa fie adoptata. Asta daca nu este atacata la CCR, sau nu este retrimisa Parlamentului de catre presedinte. Daca se va intampla asa ea va fi adoptata spre finalul acestui an", a subliniat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

,,Anul viitor se va ajunge la 1265 de lei, iar în 2020 se va ajunge la 1775lei (...) În 2021, pensia  va fi 1875 de lei și se va intra pe noua formulă de calcul, care va aduce o noua majorare", a precizat ministrul Muncii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stan
17 Oct 19:30
AVERILE LA CONTROL JEFUITORILOR CORUPTI ILIESCIENI COMUNISTI BOLSEVICI CURVARI ANALFABETI PENALI...
Răspunde
0 0
Stan
17 Oct 19:27
AVERILE LA CONTROL JEFUITORILOR ILIESCIENI PENALI ANALFABETI PARVENITI... CIUMATILOR VA DORIM MOARTEA.
Răspunde
0 0
Stefan
17 Oct 13:03
Pensia in Romania este bazata pe principiul payandgoadica ce!i d in prezent plătesc 30% din salariul mediu ce corespunde la un pct de pensie, daca lucrezi 45 de ani, daca ai avut un salariu de 3 ori salariul mediu adică 3 puncte înseamnă ca trebuie sa primești o pensie cat salariul mediu, asta însemnând ca cei din prezent depun 3x0.30=1. Deci, nr salariaților fiind legal cu cel al pensionarilor (fara 1milion d!e pensii fara contribuție), inseamna ca nu exista bani sa mărești pct. de pensie decât daca creste salariul mediu, lucru care nu s-a întâmplat pana acum, pensia nefiind d legata de creșterea salariului mediu, adică pctul de pensie a rămas la fel ca atunci când ai ieșit la pensie, un furt colosal al statutului , fondul de pensii bazat pe creșterea salariului mediu in loc sa fie distribuit pensionarilor abfost distribuit clientelar pentru votanții PSD.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?