Scrisoarea unui tată pentru fiica lui: "Te îmbraci ca o prostituată.Nu vreau să fiu asociat cu tine"

 

Scrisoarea şocantă pe care un tată i-a adresat-o fiicei lui a stârnit controverse pe reţelele de socializare, după ce tânăra a făcut-o publică.

În respectiva scrisoare, bărbatul îi aduce fetei mai multe reproşuri, iar în final îi cere chiar să nu îl mai contacteze niciodată şi să-şi shimbe numele de familie. Motivul? Tânăra a "îndrăznit" să aibă o relaţie cu un băiat de culoare.

Stephanie Hicks a decis să facă totul public, postând pe Twitter scrisoarea, împreună cu mesajul: "E trist că suntem în anul 2016, iar culoarea pielii încă mai contează".

Iată câteva fragmente din document, potrivit metro.co.uk:

"Stephanie, Nu îmi este uşor să fac asta, dar nu mi-ai făcut deloc munca mai uşoară. În ultimii ani, te-ai îndepărtat de tot ce am încercat noi să te învăţăm în copilărie. Nu eşti nici pe aproape fiica pe care am crezut că o voi avea şi sunt profund întristat de asta.

Ne tratezi pe mine şi pe mama ta cu dispreţ. Ne-ai folosit pentru bani, nerespectându-ne în toate modurile posibile. Te îmbraci ca o prostituată şi faci figuri când te luăm cu noi la biserică. Nu ai niciun respect pentru moralitate şi ai abandonat bunul simţ. (...)

Da, am mai avut această discuţie în urmă cu mai multe vreme. La vremea respectivă am sperat că în cele din urmă voi reuşi să accept relaţiile interrasiale. Adevărul este că sunt om şi am propriile credinţe (...). Nu voi accepta asta şi nu te voi ierta niciodată. Cred că relaţiile interrasiale sunt îngrozitoare. Vulgare şi pline de repulsie. (...) Sunt distrus că propria fiica a ales să înceapă o astfel de relaţie dezgustătoare.

Ai o ultimă şansă: ori te desparţi de el, ori înfrunţi consecinţele. Sunt trei valize goale care te aşteaptă. Dacă îl alegi pe puştiul acesta de culoare în locul părinţilor tăi, atunci fă-ţi bagajele şi pleacă din casa mea. Şterge-mi contactul din telefon şi nu încerca să mă mai cauţi vreodată, în toată viaţa ta. Schimbă-ţi numele cât mai repede cu putinţă, pentru că nu vreau să fiu asociat cu tine în niciun fel. Niciodată. Tata."

La scurt timp după publicarea scrisorii, iubitul tinerei a transmis şi el un mesaj pe reţeaua de microblogging, precizând că el şi Stephanie nu au de gând să pună capăt relaţiei lor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?