Scrisoarea lui Ladislau Boloni pentru ministrul Justiției

 
Laszlo Boloni
Laszlo Boloni

Ladislau Boloni îi scrie ministrului Justiției, Tiberiu Cazanciuc, rugându-l să intervină pentru a i se oferi condiții mai bune în închisoare pentru Jean Pădureanu.Neavând cunoştinţe suficiente în domeniul juridic, aş dori să vă întreb: în cadrul sistemului penitenciar, există posibilitatea unui regim de detenţie mai lejer? Dacă da, Jean Pădureanu, pentru meritele sale din umbra echipei naţionale, ar putea beneficia de el? Mă gândesc la Jean Pădureanu, ca la un om in vârstă, aflat într-o mare derivă. M-aş bucura dacă s-ar găsi condiţii de detentie mai umane, în cazul său”, scrie Ladislau Bölöni în scrisoarea obţinută în exclusivitate de România liberă.

Mai multe, în România liberă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Andrei
21 Mar 15:26
Aveti toate motivele pentru a cere sprijinul ministrului justitiei, in cazul d-lui Padureanu, mai ales cand aceeasi justitie judeca dosare FABRICATE, si interese politice.
Nu lumea sportului este vinovata pentru ca Romania se afla pe locul patru al saraciei din Europa.
Sportivii, care nu au avut la baza studiile facultatii de drept, au gresit, dar justitia nu are nici o scuza pentru numarul mare de ani de asteptare in cazul dosarelor amanate.
Răspunde
0 0
mihai
21 Mar 11:10
Daca dorea sa fie interesant,putea sa ceara conditii mai bune,in spitale,sau pt muncitorii care isi sacrifica sanatatea in conditii grele pe 1000 lei pe luna,pt copii abandonati si cate alte categorii............
Răspunde
1 0
Victor Viorel B
20 Mar 23:56
Cazanciuc e Robert, Nitu e Tiberiu. Daca Boloni nu stie, redactia ar trebui sa cunoasca.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?