Caz şocant, în Capitală! Scriitoare bătută crunt în ambulanţă. Motivul, halucinant!

 
Caz şocant, în Capitală! Scriitoare bătută crunt în ambulanţă. Motivul, halucinant!
Caz şocant, în Capitală! Scriitoare bătută crunt în ambulanţă. Motivul, halucinant!
Caz şocant, în Capitală! Scriitoare bătută crunt în ambulanţă. Motivul, halucinant! Caz şocant, în Capitală! Scriitoare bătută crunt în ambulanţă. Motivul, halucinant!

Caz șocant, azi-noapte, în Capitală! O scriitoare a fost snopită în bătaie de mai multe persoane care o acuzau că ar intenționa să le fure copiii, ferm convinşi de veridicitatea legendei urbane, şi asta în ciuda eforturilor poliţiei de a atrage atenţia asupra faptului că subiectul este unul fals.Femeia care cutreieră ţara în cadrul unui proiect profesional dormea într-o mașină care a fost confundată cu „Ambulanța fantomă”.

Câteva zeci de romi au înconjurat autoutilitara și au reușit chiar să deschidă portiera, apoi au bătut-o pe scriitoare. Victima a sunat la Poliție.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Andrei
05 Jul 11:38
''cancan''! Ambulanta folosita pentru santaj! Oameni care nu trebuie sa vorbeasca, amenintati cu ambulanta neagra! Bisnitarii ambulanta, dotati cu microfoane pentru ca audienta REALITATEA, interviul d-lui presedinte al Academiei Romane, sa nu fie mediatizat, constientizat! Aceasta este capitala Romaniei, publicatii pentru indobitocit tara!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?