ŞCOLI ÎNCHISE. Elevii din București se întorc la școală lunea viitoare

ŞCOLI ÎNCHISE. Elevii din București se întorc la școală săptămâna viitoare, a anunțat primarul general Gabriela Firea.  Miercuri, cursurile vor fi suspendate integral în judeţele Brăila şi Olt .Informaţiile au fost comunicate de către inspectoratele şcolare, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.ŞCOLI ÎNCHISE. Ministerul Educaţiei reaminteşte că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare.

ŞCOLI ÎNCHISE. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Avertizare meteo: Cod portocaliu de viscol şi ger şi Cod galben de ninsori. Ce zone sunt vizate

ŞCOLI ÎNCHISE. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizarea meteo de viscol, ninsoare şi intensificări ale vântului. Astfel, întreaga ţară se va afla, până pe 1 martie, sub o avertizare de tip COD GALBEN de frig, în timp ce un COD PORTOCALIU va afecta mai multe judeţe din sudul ţării, alte judeţe fiind afectate de un COD GALBEN de ninsori abundente şi viscol. 

Autostrăzile A2 şi A4 şi alte zeci de drumuri naţionale sunt închise - UPDATE

Drumuri blocate. Zeci de drumuri naţionale şi judeţene din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova sunt închise, parțial sau integral,  din cauza viscolului puternic.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?