Şcoală evacuată din sectorul 4, după ce "Dorel" a spart, accidental, o ţeavă de gaze

 

Un muncitor care lucrează la Pasajul rutier Piaţa Sudului a fisurat o ţeavă de gaze din subteran, iar elevii şi profesorii de la Şcoala nr. 190, aflată lângă şantier, au fost evacuaţi, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 4, scrie Mediafax.Un muncitor care lucra la Pasajul Piaţa Sudului a fisurat accidental o ţeavă de gaze şi pentru a fi evitată o posibilă explozie, elevii şi profesorii de le Şcoala nr. 190 au fost evacuaţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

"Din ce am aflat se pare că un muncitor de la pasaj a fisurat o ţeavă de gaze. Ca să se evite orice pericol a fost evacuată şcoala care se află lângă şantier", mai informează primăria. De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a trimis un echipaj de intervenţie la faţa locului care supraveghează zona.

În prezent, lucrările de la Pasajul Piaţa Sudului sunt finalizate în proporţie de 40%, iar costurile totale ale pasajului rutier se ridică la circa 127 de milioane de lei dintre care aproximativ 85 de milioane de lei sunt fonduri europene. După finalizarea lucrărilor, Pasajul Piaţa Sudului va avea o lungime de 356 de metri şi va fi construit pe direcţia Calea Văcăreşti – Strada Niţu Vasile, în apropierea unei alte lucrări de infrastructură: Pasajul suprateran Mihai Bravu. Pasajul de la Piaţa Sudului va avea două benzi pe sens. Lungimea rampei de intrare în pasaj dinspre Calea Văcăreşti va avea 111 metri, iar rampa de ieşire spre Niţu Vasile – 160 de metri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?