Schimbări majore în astrologie în luna ianuarie. De sute de ani nu s-a repetat asta

 
Schimbări astrale
Schimbări astrale

Prima lună a lui 2018 se remarcă din perspectiva astrală prin încărcarea axei Rac-Capricorn și a axei Leu-Vărsător. Pentru noi pământenii se traduce prin aspecte legate de familie versus aspecte legate de cariera profesională, mediul social în care ne aflăm și legăturile sentimentale versus legăturile de prietenie.

În Semnul Racului se formează pe 2 Ianuarie aspectul de Lună plină, anunțând finalul unei etape domestice. Cu siguranță de la acest moment încolo, concepțiile noastre privitoare la familie, casă, relații familiale se vor reconfigura în totalitate și definitiv.

Cu toții observăm foarte clar, chiar dacă poate nu recunoaștem, că familia nu mai este ceea ce era odată, că sărbătorile petrecute în familie și alături de neamuri s-au schimbat foarte mult și că avem, de fapt și de drept, cu totul alte tipuri de nevoi sufletești. Începând din această lună se vor reconfigura multe familii, iar spre finele anului 2018, însuși conceptul de familie va fi mult modificat.

Capricornul găzduiește pe Pluto, Saturn, Luna neagră, Venus până pe 19 Ianuarie, Soarele până pe 21, iar din 11 Ianuarie li se alătură și Mercur. Plus formarea aspectului de Lună nouă pe data de 17 Ianuarie. O astfel de încărcătură a mai fost cu foarte mulți ani (câteva sute!) în urmă pe acest Semn, iar acum vrem, nu vrem vom fi nevoiți să ținem pasul cu influențele sale de proporții. Sunt momente unice de a ne întoarce eforturile spre propria noastră ființă și de a ne analiza structura și sistemul valorilor morale și spirituale după care ne ghidăm viața.

Cum structurile de orice fel sunt vizate, pornind de la ființa umană care este și ea o structură organizată într-un anume fel, după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, până la organizații, instituții, structuri fizice – toate se află în colimatorul capricornian pentru destructurare și restructurare din temelii.

Este vremea marilor schimbări din toate perspectivele și a ține pasul cu acestea este una dintre cele mai interesante provocări, dar și cele mai de folos pentru evoluția și progresul umanității în general.

Zile foarte importante pentru nativii Rac și Capricorn, dar și pentru cei cu marcaje astrale native în aceste Semne sunt 1, 2,15, 16, 17, 29, 30 Ianuarie. Ceea ce se discută sau se petrece în aceste zile pe segmentele casă, familie, carieră profesională, relații socio-profesionale vor închide și deschide etape de viață cu totul și cu totul deosebite.

Axa Leu-Vărsător se evidențiază prin prezența Nodului Nord Lunar în Leu, prin formarea aspectului de Lună plină și a unei eclipse totale de Lună pe 31 Ianuarie. Vărsătorul găzduiește pe Venus din 19 ale lunii, iar din 21 i se alătură Soarele. Zile foarte importante la capitolul sentimental, relații cu copiii, relații cu prietenii sunt 18, 19 și 31 Ianuarie. De luat aminte la aceste tipuri de relații și de acționat în consecință.

Mai multe pe Sfatul parintilor

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?