Schimbări importante la interfața aplicației Youtube! Ce a decis Google să modifice

Utilizatorii de tablete şi telefoane cu sistem de operare Android vor primi în curând o versiune uşor modificată a aplicaţiei YouTube.



Aceasta mută locaţia barei de navigare în partea de jos a ecranului, unde va rămâne vizibilă indiferent de canalul YouTube pe care îl vizităm, fiind ascunsă doar atunci când vizionăm clipuri în modul maximizat, scrie Go4it.

Prin modificarea făcută, Google aduce interfaţa YouTube pentru Android la designul folosit deja cu versiunea pentru iOS. La fel ca şi până acum, bara de navigare va conţine tab-urile Home, Trending, Subscriptions şi Library options, cea din urmă fiind însă desprinsă de meniul Account option, găsit de acum folosind butonul Settings disponibil la partea de sus a ecranului. Tab-ul selectat este memorat împreună cu poziţia listei de clipuri YouTube, uşurând regăsirea clipului dorit atunci când suntem nevoiţi să accesăm alte secţiuni ale aplicaţiei.

Noua versiune YouTube pentru Android poate fi instalată din pagina aplicaţiei în magazinul Google Play. Alternativ, actualizarea va fi aplicată automat, dacă aplicaţia este deja instalată în memoria dispozitivului.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?