Scene uluitoare în tren: ce a făcut o bătrână, după ce un călător a devenit violent

 

Un bărbat din Vancouver a fost martorul unei întâmplări incredibile, în timp ce călătorea cu trenul.Ehab Taha a povestit totul pe Facebook, unde a şi postat o fotografie în care apar o bătrână şi un bărbat care se ţin de mână.

Explicaţia pozei este emoţionantă: "Am văzut cea mai minunată dovadă de umanitate în tren. Un bărbat destul de solid, care propabil era drogat sau avea probleme psihice, a devenit foarte agresiv, avea tot felul de mişcări necontrolate, înjura... În vreme ce toată lumea s-a speriat foarte tare, această femeie de 70 de ani l-a luat de mână, l-a mângâiat uşor şi l-a ţinut aşa până când s-a calmat. El a stat jos în tot acest timp, în linişte, cu lacrimi în ochi", a povestit Taha.

"După incident am vorbit cu femeia şi mi-a spus simplu: 'Sunt mamă, iar ale avea nevoie de cineva alături'. Apoi a început să plângă. Nu vă temeţi şi nu judecaţi străinul din tren; viaşa nu oferă tuturor aceleaşi şanse", a adăugat el.

Postarea lui Ehab Taha a devenit virală pe reţeaua de socializare, unde a fost redistribuită de aproape 26.000 de ori.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?