Scene de violență extremă, surprinse în stradă, la Pitești

 
Scene de violență extremă, surprinse în stradă, la Pitești
Scene de violență extremă, surprinse în stradă, la Pitești

O scenă de o violență extremă a fost surprinsă în mijlocul străzii, la Pitești. O femeie a fost bătută, târâtă pe trotuar și aruncată într-un tomberon de un bărbat.

O persoană care locuiește în apropiere a surprins imaginile. Femeia țipa și striga după ajutor, dar nu a sărit nimeni să o scape din mâinile agresorului. Totuși, martorii au sunat la poliție.

Cei doi au ajuns la secție pentru audieri, iar oamenii legii au deschis un dosar penal. Agresorul s-a ales doar cu un avertisment, pentru că femeia nu a depus plângere.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mari
17 Jun 09:39
La închisoare cel puțin 10 ani sa meargă acest nenorocit. Este un adevărat pericol public. Cine face așa ceva este în stare să și omoare. Cum de i s-ar dat doar avertisment? Trebuia arestat în secunda doi. In ce lume trăim? Oamenii au ajuns la fel că animalele sălbatice. Sunt răi, se bat, nu mai au mila, conștiința morală, fac doar lucruri rele. Și în întreaga lume se observa asta. Iar în România, ce sa mai zicem. Punem pe seama credinței, că suntem tare credincioși în țara asta, că femeia trebuie sa asculte de bărbat. Păi așa? Sa stea sa fie bătută,umilită? Nu cred că a zis Dumnezeu vreodată asta, nebunilor! Credința românilor e doar teoretică, practic suntem un neam de barbari și alcoolisti needucați. Nu trecem prin filtrul gândirii nimic. Poate că femeia nu a depus plângere de frica. Însă trebuia să depună, că să schimbăm ceva. Si chiar fără a depune plângere, individul trebuia arestat imediat, fara discuții. La noi legile nu se aplica. Murim cu legea in mana!
Răspunde
0 0
Cum sa nu emigrezi !?
17 Jun 08:51
Sub conducerea gastii infractionale politice, tara a ajuns un batustan primitiv, unde siguranta cetateanului sint doar vorbe !!! Agresiunea, violenta sint PROMOVATE OFICIAL prin legi care asigura neimplicarea structurilor statului si protejarea infractorilor impotriva arestului sau condamnari ! Militia are salarii dar nu are legi si echipamente, este doar o structura dezasamblata ...

'' ... O femeie a fost bătută, târâtă pe trotuar și aruncată într-un tomberon de un bărbat.Femeia țipa și striga după ajutor, dar nu a sărit nimeni să o scape din mâinile agresorului. Totuși, martorii au sunat la poliție. Cei doi au ajuns la secție pentru audieri, iar oamenii legii au deschis un dosar penal. Agresorul s-a ales doar cu un avertisment, pentru că femeia nu a depus plângere ... '' !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?