Scenă ca-n filmele de groază: o stradă, plină cu un râu de sânge. Din păcate, era sânge omenesc

 

Locuitorii oraşului Baton Rouge, din statul american Louisiana, au avut parte de o privelişte apocaliptică atunci când o stradă s-a umplut cu un lichid de culoare roşiatică. 

Era vorba despre sânge omenesc, dar şi despre lichid de îmbălsămare, toate acestea scurse dintr-un rezervor de stocare aflat în faţa unei case funerare. Imaginile, care par scoase dintr-un film de groază, arată sângele amestecat cu formaldehidă, curgând pe stradă. Sângele s-a scurs pe stradă aproximativ 20 de minute, suficient cât să alarmeze populaţia.

Autorităţile susţin, însă, că nu a fost contaminată canalizarea şi că este vorba de un incident aflat pe o proprietate privată. Un angajat a curăţat tot sângele înainte de venirea inspectorilor, însă, scrie The Independent. Casa funerară şi-a cerut scuze pentru incident, explicând că a fost vorba de o defecţiune, fără a recunoaşte, însă, că a fost vorba de sânge.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?