Scapă de herpes în câteva ore folosind un tratament la îndemână

Virusul herpetic de tip 1, cunoscut și sub denumirea de herpes simplex, afectează un număr mare de persoane. Se presupune că mai mult de 97 la sută din populația globului este purtătoarea acestui virus, dar forma acută a bolii își face apariția în moemntul în care imunitatea scade.Recidivele apar cel puțin o dată pe an și reprezintă un factor de infectare al altora, care nu au manifestat simptome.

Există tratamente alopate eficiente, care reduc numărul recidivelor, dar nu garantează vindecarea definitivă.

Ceea ce puțini știu este că usturoiul reprezintă un leac mai eficient decât orice tratament, dacă este consumat cu regularitate și dacă nu ai intoleranță.Substanțele conținute de usturoi au un rol antibacterian, antifungic și antiviral, fără efecte adverse și fără să inducă rezistența sau mutațiile microorganismelor, cum se întâmplă cu antibioticele de sinteză.

Astfel că, dacă nu suportați o cură de lungă durată pentru a vă întări imunitatea, puteți zdrobi un cășel de usturoi pe care îl veți aplica pe leziune. Este garantat că herpesul va dispărea în maximul 12 ore!

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?