SCANDALOS! A fost bătută de niște adolescenți după ce i-a somat să nu mai tortureze o focă

Sara Tough este o britanică de 25 de ani care și-a pus viața în pericol, încercâd să salveze de la moarte un pui de focă. Puiul intrase pe mâinile unui grup de adolescenți violenți, care încercau să îl omoare. Insensibili la somația femeii, aceștia au atacat-o și pe ea.Sara Tough își plimba câinele pe o plajă din comitatul Durham, Anglia, când a zărit un grup de adolescenți, care loveau un pui de focă și își îndemnau câinele să-l muște.

Sara și-a povestit experiența pe contul de Facebook, declarând că a chemat Serviciul de Protecție al Animalelor (RSPCA), după ce a fost lovită cu pumnii de către unul dintre băieți.

„Am un piercing în nas, iar acesta mi-a străpuns septul, dar nu au reușit să-mi spargă nasul, din fericire.  După ce m-au lovit, au început să râdă. Nu sunt atât de îngrijorată pentru situația mea, dar mă bucur că puiul de focă este în siguranță. Cei de la Protecția Animalelor au venit repede, i-au dat niște hrană etc. Este bine, dar e extrem de speriat și extenuat.”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?