Scandal URIAȘ! Mitică Dragomir: „Dacă făceam așa, mă arestau imediat!”

 
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Din banii pe care cluburile din Liga I îi primesc din drepturile de televizare, LPF oprește 6,5 la sută în fiecare an! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că practica este ilegală.Cei 6,5 la sută înseamnă 1,8 milioane de euro, pe care LPF îi ia, în fiecare an, din banii de la televiziuni destinați cluburilor, potrivit gsp.ro.

Secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, a confirmat informația și susține că procentul respectă Legea Sportului şi a şi fost votat în cadrul Adunării Generale a LPF.

Fostul șef al Ligii spune însă altceva: „Pe vremea mea nu s-a oprit niciodată 6,5% din drepturile TV şi ştiţi de ce? Pentru că aş fi încălcat legea. Dacă făceam aşa ceva, m-ar fi arestat imediat. Citiţi ce spune Legea sportului, că o ligă profesionistă poate opri până la 2% din drepturile TV, nu peste această cotă.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

La articolul 74 al Legii Sportului, care specifică „sursele de finanţare a ligilor profesioniste”, la punctul f specifică un procent de „2% din încasările rezultate din contractele încheiate de cluburile sportive profesioniste pentru reclamă, publicitate şi drepturi TV”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?