SCANDAL uriaș la FRF: TRĂDARE!

 
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, se consideră trădat de membrii Federaţiei Române de Fotbal, care au votat, sâmbătă, cu largă majoritate invalidarea rentei sale viagere, şi îl acuză pe fostul său colaborator Ionuţ Lupescu că îi vrea locul în Comitetul Executiv al UEFA.

"Ori s-au făcut presiuni foarte mari, ori oamenii sunt... Trădători sunt destui pe lumea asta şi noi, prin gena noastră, suntem trădători. Luaţi aminte la războiale la care am participat şi aşa mai departe. Asta e viaţa! Eu m-am retras de bună voie, nu am mai vrut să candidez. M-am şi îmbolnăvit, cu stres, cu toate astea... Până la urmă cancerul este boala stresului şi a poluării. Se adună. Am învins ceva ce greu este de învins, o boală, care nu mai este incurabilă astăzi, dar am învins boala asta, păi ce pot să mai pierd pe pământul ăsta?", a declarat Sandu, la Sport.ro.

Întrebat dacă va avea probleme în 2015, când sunt alegeri pentru Comitetul Executiv al UEFA, Sandu, membru în acest for, a răspuns. "Este problema FRF. Astăzi sunt convins că nu mă vor propune. Există şi Lupescu care militează pentru această chestie, ca să fiu foarte deschis. Este unul dintre mentorii domnului Burleannu. Asta este. Am 62 de ani şi îmi văd de viaţa mea. Treaba lor!"


Fostul preşedinte al FRF a precizat că Ionuţ Lupescu a fost primul care l-a trădat, în 2011, şi îl acuză pe actualul director al Comiesiei Tehnice a UEFA că îi vrea locul din Comitetul Executiv al forului european.
"El a fost primul (n.r. - trădător). În 2011, el a fost primul. Nu mai este Sandu Mircea la Comitetul Executiv al UEFA, presa îl face praf, îşi dă demisia şi venim noi. Dar nu o să vă confirme niciodată. Eu am vrut să am o relaţie normală cu Ionuţ, ne-am mai văzut la UEFA. Dar alimentându-l pe Burleanu cu tot felul de idei şi teme, nu e în regulă. Pentru că eu am fost preşedintele care a militat pentru promovarea lui, ca director general, i-am dat pe mână totul în FRF, echipele naţionale, contracte, eu am rămas pe probleme internaţionale", a explicat Sandu.

Renta viageră de 50.000 de euro pe an şi celelalte beneficii stabilite, la 5 martie, de Comitetul Executiv al FRF pentru preşedintele de onoare Mircea Sandu au fost invalidate de Adunarea Generală extraordinară a federaţiei, care avut loc, sâmbătă, la Casa Fotbalului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
5 0
Albu Ion
28 Jun 22:54
Are din ce sa traiasca. Are o spalatorie de masini pe 1 Decembrie 1918. Ii ajunge acum la batranete.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?