Răzvan Burleanu, chemat de urgență la Poliție. UPDATE. Şeful FRF: "Mi se pun beţe-n roate"

Răzvan Burleanu, 33 de ani, președintele FRF, a fost chemat astăzi la Secția 9 a Poliției Capitalei, ca urmare a unei plângeri penale intentate de patru foști angajați ai FRF, Dumitru Mihalache, fostul director de competiții al FRF, dar și Marin Bucurescu, Alexandru Stici și Marcel Paraschiv.UPDATE. Răzvan Burleanu a părăsit secţia 9 Poliţie. Acesta consideră că i se pun beţe-n roate înaintea alegerilor de la FRF, din aprilie. 

"Am avut un proces civil. Acum au făcut din nou plângere. Sunt surprins de acest dosar. Mi se pun beţe în roate", a spus Răzvan Burleanu.

Cei trei reclamă că au fost destituți abuziv din funcții și nu le-au mai fost plătite restanțele salariale!

Mihalache a fost concediat de Burleanu în iunie 2014 și a intentat o acțiune în  instanță, pierdută ulterior la  Tribunal, dar câștigată în cele din urmă la Curtea de Apel în 24 noiembrie 2016. A câștigat dreptul de a primi 22 de salarii din partea FRF, dar a obținut și decizia de a fi repus în aceeași funcție de către Federație. 

Federația trebuia să pună în vigoare în 15 zile hotărârea instanței, dar nu a făcut asta, iar în ianuarie 2017 Mihalache a făcut plângere penală împotriva lui Burleanu pentru infracțiunea de a nu fi pus în vigoare hotărârea instanței.

Burleanu a fost chemat abia acum să dea declarații,  dar între timp Federația i-a plătit câteva salarii restante  lui Mihalache. În septembrie 2017, Federația a fost executată silit pentru plata tuturor restanțelor salariale către foștii angajați. 

În plus, executorul judecătoresc verifică în prezent acte contabile ale FRF pentru că Federația ar mai avea de plătit niște diferențe salariale. Acum se stabilesc și dobânzile pe care Federație urmează să le plătească pentru întârzierea plăților respective, a notat gsp.ro.

18 aprilie este data la care sunt programate alegerile pentru președinția Federației Române de FotbalAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?