SCANDAL SEXUAL la IAŞI. Cel mai bun ortoped, dat în judecată de o pacientă

 
Cel mai bun ortoped, dat în judecată de o pacientă
Cel mai bun ortoped, dat în judecată de o pacientă
FOTO: http://7est.ro

O femeie de 34 de ani din Iaşi îl cheamă în judecată pe medicul ortoped Paul Botez, de la Spitalul de recuperare Iaşi, pentru ca acesta să recunoască un băieţel de şase ani pe care cei doi l-ar avea împreună.

Potrivit acţiunii de chemare în judecată intentată de ieşeanca Elena S., aceasta l-ar fi cunoscut pe Paul Botez pe 12 mai 2008, cu ocazia unei intervenţii chirurgicale la un picior.

"Operaţia a decurs normal, însă a fost necesar să revin pentru a se verifica evoluţia acesteia, motiv pentru care am fost chemată în sâmbătă următoare la control. Când am revenit sâmbătă, m-am aşteptat să mă întâlnesc cu doamna doctor Creţu, care participase şi dumneaei la operaţie, însă la cabinet se afla doar doctorul Botez. După ce a examinat operaţia, am mai stat de vorbă cu pârâtul şi am hotărât că data viitoare când este de consultat să se deplaseze acesta la mine acasă pentru a nu mai veni eu la spital", spune Elena S., în acţiunea depusă la Judecătorie, scrie 7est.ro.

Femeia susţine că între ea şi medicul Botez ar fi început atunci o relaţie amoroasă, concretizată la începutul lunii ianuarie 2009, spune ea, prin concepţia unui copil. "Precizez că nu cunoşteam că pârâtul este căsătorit, atunci aflând acest lucru. Pârâtul nu a fost de acord cu sarcina, nu m-a susţinut în această perioadă, având o atitudine foarte distantă. Nici chiar în perioada sarcinii, când am fost din nou la control cu piciorul, acesta nu a înţeles să vorbească cu mine ignorându-mă total", mai declară Elena S.

Ieşeanca menţionează că Paul Botez ar fi fost singurul bărbat cu care a întreţinut raporturi intime în perioada concepţiei copilului. De asemenea, femeia mai susţine că Paul Botez ar fi refuzat să recunoască băiatul, dar că i-ar fi spus că „va avea grijă de el.”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
DAC
11 Jul 07:09
Cum sa recunoasca un musulman cand da pe laturea?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?