Scandal-monstru, cu bătăi și scaune aruncate, noaptea trecută, pe terasa unui local din Craiova

 

A fost scandal-monstru, cu bătăi și scaune aruncate, noaptea trecută, pe terasa unui local din Craiova. 

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum, după o discuție aprinsă, un bărbat îl loveşte cu capul în gură pe administratorul clubului. Acesta din urmă se retrage în interior, iar mai mulți indivizi din anturajul agresorului fac un semicerc în jurul intrării.

Unul dintre aceștia aruncă un scaun în ușa localului, iar clienții terasei încep să se îndepărteze speriați. Scandalul ar fi pornit de la faptul că individul agresiv nu avea voie să intre în local. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi caută acum pe toți cei implicați în conflict.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ex soviet republik
22 Jul 11:34
Groznii e mic copil pe langa o discoteca de comuna de pe plaiurile mioritice.
Răspunde
0 0
Batustanul primitiv !
21 Jul 20:09
In care infractorii au toate drepturile, stabilite legal de alti infractori, iar justitia, politia si victimele trebuie continuu sa “demonstreze” totul mult dupa ce totul s-a intimplat iar infractorii isi coordoneaza declaratiile si reactiile si primesc sfaturi de specialitate de la avocati sau alti infractori !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?