Scandal monstru în sportul românesc: "Voi ieşi în faţa Guvernului"

 
Marian Dragulescu
Marian Dragulescu

Marian Drăgulescu se află în conflict deschis cu cei din conducerea Federaţiei Române de Gimnastică.

Marian Drăgulescu este într-un nou conflict cu FRG, după ce, acum mai puţin de două luni, a avut loc un alt scandal, între el şi Andreea Răducan. Sportivul a acuzat atunci faptul că i-a fost diminuată ilegal indemnizaţia de lot pe care ar fi trebuit să o încaseze la finalul anului trecut.

Cea care a reuşit atunci să-i împace a fost antrenoarea Mariana Bitang. De astă dată, însă, Drăgulescu vrea să meargă până la capăt. El acuză faptul că secretarul federal, Mircea Apolzan, i-a refuzat dreptul de a participa la un concurs internaţional care va avea loc în Croaţia în perioada 24-27 mai.

"Domnul Apolzan, pur şi simplu, nu mi-a dat dreptul de a participa la prima mea competiţie internaţională din acest an. Este vorba despre un concurs care va avea loc în Croaţia. Dânsul a dezinformat pe toată lumea spunând că taxa de participare este foarte mare, de 2000 de euro, când, de fapt, aceasta este de 500 de euro. Eu nu-mi doresc decât să particip la concursuri. Nimic altceva. Nu cred că federaţia nu are 500 de euro pentru a mă putea trimite la un concurs. E clar că o astfel de decizie este îndreptată împotriva mea, ca persoană. Vreau să se înţeleagă faptul că această supărare a mea, cât se poate de justificată, nu se îndreaptă împotriva Andreei Răducan, ci a domnului Apolzan" , a precizat Marian Drăgulescu, pentru Telekom Sport.

"De această dată, voi merge până la capăt. Nu mai este cale de întors. Voi ieşi în faţa Guvernului, cu toate medaliile pe care le-am cucerit pentru România şi-mi voi cere dreptul de a reprezenta ţara aşa cum am făcut-o şi până acum. Eu sunt încă în gimnastică pentru că mi-am propus să câştig pentru România medalia de aur la Olimpiada de la Tokyo", a adăugat el.

Și a încheiat: "Vreau să am dreptul meu de a putea concura. Dacă acest lucru nu se va putea voi merge până la TAS, iar la Olimpiada, dacă nu sunt dorit pentru România, voi cere să concurez sub steagul CIO".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Andrei
07 May 14:01
PSD-ul mobilizeaza oamenii pentru strada si in casele noastre suntem torturati zi de zi de oamenii puterii, oamenii microfoanelor, pensionati la 50 ani sa urmareasca si sa gaseasca metoda de exterminare a vecinilor, in zona unde ei au interese imobiliare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?