Scandal la Înmatriculări Auto. Au intervenit jandarmii, după cozi uriașe de la miezul nopții

 
Scandal la Înmatriculări auto
Scandal la Înmatriculări auto

Un nou scandal la birourile de Înmatriculări Auto: de data asta la Cluj-Napoca, unde cozile se formează încă de la miezul nopții, iar oamenii nu reușesc să găsească loc pe listele de așteptare. Un scandal similar s-a petrecut în Capitală în urmă cu jumătate de an.Câteva zeci de persoane s-au îmbulzit, marţi dimineaţă, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, unde se depun dosarele privind înmatricularea maşinilor, jandarmii fiind nevoiţi să intervină pentru menţinerea ordinii.

Oamenii s-au adunat, marţi dimineaţă, în faţa sediului Serviciului de Înmatriculări Autovehicule din Cluj-Napoca, primii dintre ei aşezându-se la coadă la ora 02:00.

Unii dintre cei prezenţi au întocmit o listă de aşteptare scrisă de mână încă de luni seară, dar multe persoane care au sosit marţi dimineaţă nu au ştiut de existenţa ei, astfel că au stat la coadă pentru a prinde un număr de ordine emis de instituţie, eliberat de un automat instalat la intrarea în sediu.

La 08:30, ora de începere a programului cu publicul, mai multe persoane au reclamat că lista nu ar fi fost respectată şi că unele persoane au sărit rândul, scrie Ziua de Cluj.

"Am văzut feţe care nu erau aici şi care s-au strecurat în faţă, peste rând, nişte şmecheri care aduc maşini second hand din Germania. Noi stăm la rând, ne-am trecut pe listă, şi văd pe unii că unii au intrat în faţa mea. Lista s-a făcut de luni seara", a spus unul dintre cei prezenţi la coadă.

Un alt clujean care stătea la rând de la ora 05:00 a afirmat că nu a ştiut de existenţa listei şi că el a venit din timp să îşi ia număr de ordine.

"Nu ştiu cine a făcut sistemul ăsta, eu am venit dimineaţă la ora 05:00. Am aflat că sunt 150 de nume pe lista aia, dar se pot elibera maxim 180 de numere de ordine începând cu ora 08.30. De aceea sunt oamenii nemulţumiţi că unii poate prind număr iar alţii nu, şi toţi ar vrea. Se pot face şi programări online, dar toate numerele sunt epuizate până în aprilie", a explicat acesta.

Pentru că oamenii s-au îmbulzit, s-au certat şi au vociferat la poarta de intrare în curtea sediului Serviciului de Înmatriculări Autovehicule, reprezentanţii instituţiei au solicitat prezenţa jandarmilor pentru menţinerea ordinii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?