Scandal la comemorarea Revoluției. Un polițist, către un protestatar: ”Du-te dracu de jegos!”

 

A fost scandal, în sâmbătă dimineaţă, în timpul comemorării eroilor din decembrie 1989! Un revoluţionar, participant la eveniment, s-a certat cu jandarmii. Bărbatul a scăpat de amendă, dar s-a ales cu o înjurătură din partea unui polițist local.”Pai eu sunt revolutionar, dumneavoastră terorizați revolutionarii pe 30 de ani. Sunteti niste criminali pe care domnul Dragneea, infractorul României, impreuna cu camarila de infractori pune politia, care e servitoarea poporului român, sa terorizeze revolutionarii la comemorarea eroilor care au cazut”, a spus revoluționarii.

”Aveti tot dreptul sa protestati”, i-au spus polițiștii locali și jandarmii. 
”Atunci de ce puneti mana pe mine?”, a întrebat omul.

Şi chiar dacă, teoretic, revoluţionarul ar avea tot dreptul să protesteze, aşa cum i-a transmis reprezentantul Jandarmeriei, gestul bărbatului l-a înfuriat atât de tare pe un alt om al legii încât acesta şi-a schimbat foarte uşor limbajul, de la decent la suburban.

”Deci am fost corect cu dvs?”, a întrebat un polițist.

”Țti-a dat grade Iliescu?”, a întrebat protestatarul.

”Nu mi-a dat Iliescu, băi, am făcut scoala. Du-te dracu de jegos!”, a răspuns polițistul. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?