Scandal în Năsăud! Două clanuri de romi s-au luat la bătaie

 

Mai mulți bărbați, care ar face parte din două clanuri de romi s-au luat la bătaie într-o zonă foarte circulată a orașului Năsăud, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea conflictului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că implicați în scandal ar fi 6 bărbați cu vârste cuprinse între 19-46 de ani, din localitățile Mogoșeni și Florești, împreună cu alte două femei de 27, respectiv 44 de ani, din Ieud ( Jud. Maramureș), respectiv Mogoșeni.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor imprejurarilor în care au avut loc evenimentele.

Detalii pe Realitatea de Bistrița NăsăudAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Citizen
24 Oct 06:32
Lasati-i sa-si rupa capetele. Asa mai scapam de niste pierde-vara.
Răspunde
0 0
Mick P
24 Oct 05:59
Din păcate în România 2 categorii de rahaturi se fac simțite paraziții țigani și paraziții pseudopoliticieni două clanuri interlope în strânsă legătură la jacmanit pe proprietarul de drept a acestui pământ :pe amărâtul de român!!!
Răspunde
0 0
Robert
24 Oct 04:09
Nu-i ca și când ar putea face altceva, ca de pildă să-și cultiveze și să-și folosească priceperea pentru a produce sau a crea ceva util. Nici vorbă... pă jmekerie, pă fente, pă mangleală, pă scandal, că așa-i în țâgănie de când lumea și pământul mânca-v-aș gura voastră de împărați galactici și faraoni universali ce sunteți.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?