Scandal în familia lui Fane Spoitoru. Rudele se ceartă pentru locul unde va fi înmormântat

 

E scandal mare în familia lui Fane Spoitoru înaintea înmormântării!. Rudele se ceartă pentru locul unde va fi înmormântat. Trupul neînsufleţit al cunoscutului interlop va fi repatriat, marţi, din Israel, dar nici până azi, soţia şi rudele lui Spoitoru se pare că nu au căzut de acord în privinţa locului de veci.

Cu puţin timp înainte de a muri, Fane Spoitoru i-ar fi cerut soţiei lui, Elena, să fie înmormântat în aceeaşi criptă din Cimitirul Bellu, unde își face somnul de veci şi mama lui. ”Fane a spus nu o dată că vrea să fie îngropat lângă mama lui, la Bellu, dar Elena ar vrea să-l îngroape în alt cimitir, la Dudeşti!”, au declarat surse pentru cancan.ro.

În aceste zile de doliu pntru familia fostului interlop, rudele lui Fane Spoitoru o acuză pe Elena că a încercat tot timpul să-l îndepărteze pe acesta de familie. Nici acum tensiunile existente nu s-ar fi risipit, ba dimpotrivă. ”Nu ştim de ce nu vrea Elena să-i respecte ultima dorinţă lui Fane. E păcat să fie îngropat în altă parte, dacă el a cerut să fie pus cu mama lui! Dar aşa a făcut mereu Elena. Şi cât trăia Fane îi băga tot felul de prostii în cap doar ca să-l ţină din scurt. Nu ştim ce urmăreşte însă va ieşi scandal mare dacă nu ascultă şi la rudele lui”, mai susțin aceleaşi surse.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?