Scandal cu testele grilă la BAC și Evaluare Națională: ministerul le-a retras de pe site (VIDEO)

 

Scandal cu testele grilă la BAC și Evaluare Națională ! La doar câteva ore după ce a postat pe site variantele şi modelele de subiecte, Ministerul Educaţiei le-a retras. Demersul a venit ca urmare a numeroaselor reacţii venite din partea organizaţiilor de părinţi. Președintela Federaţiei Naţionala a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământ Preuniversitar, Iulian Cristache, a anunţat pe facebook că ministerul a retras toate variantele de teste şi a convocat părinţii la noi consultări, vineri. "Având în vedere că sunt multi părinți nemulțumiți, dacă MEN dorește să amâne decizia implementarii testelor grilă, consider ca ar fi o măsură înțeleaptă," a scris Cristache pe FB.

Schimbarea propousă are loc într-un Minister al Educației care de mai bine o lună nu are ministru plin, fără o dezbatere publică anterioară și se aplică chiar pentru copiii care anul acesta dau examenele.

Ministerul Educației a modificat structura subiectelor de examen, astfel încât toate subiectele de la BAC și Evaluare vor avea 40% itemi obiectivi, adică întrebări deschise și tip grilă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?