Sătul de oraș, și-a construit casa într-o peșteră de 250 de milioane de ani. FOTO de poveste

 
Casa din peșteră
Casa din peșteră
Casa din peșteră Casa din peșteră Casa din peșteră

Sătul de viața de la oraș, un bărbat a decis să se mute într-o peșteră peste care a dat din întâmplare. Locuința amenajată în cavernă e de vis, chiar dacă nu e pentrui toți. Angelo Mastropietro avea 38 de ani, în 2007, când a fost diagnosticat cu scleroză multiplă și a decis să facă o schimbare majoră în viață.

Sătul de viața de la oraș, el a decis să își construiască o locuință minunată într-o peșteră. Pare ciudat, nu? Nu neapărat.

Peștera în care s-a mutat Angelo se află în Worcestershire, Marea Britanie și are o vechime de peste 250 de milioane de ani. A ajuns acolo total întâmplător. 

În 1999 se adăpostise în cavernă în timpul unei furtuni. Ce-i drept, peștera fusese folosită drept locuință timp de sute de ani, înainte de a fi abandonată, în 1940.

Apoi, Angelo a aflat în 2010 că locuința din peșteră era de vânzare.

El a renunțat astfel la viața confortabilă din oraș și a decis să repare de unul singur întreaga peșteră pentru a se muta acolo. A lucrat aici mai bine de 4 ani. Acum, casa poate fi închiriată, cu 298 de dolari pe noapte.

Rezultatul, în GALERIA FOTOAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?