Sarkozy admite că a greşit lăsându-şi fiul să candideze la conducerea administraţiei La Defense

 
Foto: myspace.com
Foto: myspace.com
Preşedintele francez a recunoscut că a comis o greşeală lăsându-şi fiul, pe Jean Sarkozy, în vârstă de 23 de ani, să candideze pentru preşedinţia Instituţiei publice de amenajare a La Défense (EPAD), cel mai important cartier de afaceri al Europei, au spus surse de la Elysee.
"Începând din momentul în care a existat o polemică" în jurul candidaturii tânărului, şeful statului a recunoscut "că a fost, fără îndoială, o greşeală", au declarat surse din Preşedinţie.

Potrivit aceleiaşi surse, Sarkozy nu s-a opus candidaturii fiului său pentru că nu era vorba de o funcţie remunerată. "Preşedintele EPAD nu are salariu, birou, secretară, maşină, şofer", au adăugat oficialii.


În 22 octombrie, Jean Sarkozy a renunţat să mai candideze la preşedinţia EPAD, după două săptămâni de polemică intensă, atât în rândul majorităţii de dreapta, cât şi al opoziţiei socialiste.

Preşedintele Sarkozy a fost acuzat de nepotism de opoziţie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?